Privacy- en cookiebeleid

Uw privacy is voor De Mediator Groot Amsterdam van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens privacybewust en veilig worden verwerkt. In dit privacy en- cookiebeleid leggen we uit wat we met uw informatie doen. Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met De Mediator Groot Amsterdam.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze dienst wijzigt, kan het zijn dat wij ook de privacyverklaring moeten aanpassen.
Aan de datum hierboven is te zien of er een nieuwe versie is vrijgegeven sinds uw vorige bezoek.
Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruiken van ons contactformulier krijgen wij de volgende informatie over u:
– Uw naam
– E-mailadres
– Telefoonnummer
– IP-adres
De wet noemt dit “persoonsgegevens” en zegt dat we die alleen mogen gebruiken als we precies uitleggen waarom en met welke reden. Dit leest u hieronder. Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de dienst of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.

Contactformulier

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Daarbij moet u bepaalde informatie invullen. De website van De Mediator Groot Amsterdam bewaard deze gegevens zo kort mogelijk. De informatie wordt verzonden per mail, en wordt vanaf dat moment een mail record. Dit mail record wordt opgeslagen binnen een mailbox. Dit mail record wordt standaard niet verwijderd. Op verzoek verwijderen wij deze.

Cookies

Onze dienst gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze dienst werken dan niet goed meer. Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze dienst gebruiken volgens de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens. Om uw privacy te waarborgen zijn de volgende acties ondernomen:

  • Er is een een bewerkersovereenkomst gesloten met Google
  • Het laatste octet van het IP-adres is gemaskeerd, het IP-adres is volgens de AVG richtlijnen geanonimiseerd
  • Er worden geen gegevens gedeeld met Google
  • Er worden geen andere Google diensten gebruikt in combinatie met de Google Analytics cookies

Wij maken gebruik van Google reCAPTCHA om misbruik van ons contactformulier tegen te gaan. Om de functionaliteit van reCAPTCHA te garanderen worden de volgende gegevens gedeeld. Bij gebruik van deze website geeft u hiervoor toestemming.

Alle cookies geplaatst door Google over de laatste 6 maanden.
Het aantal muisklikken of scherm aanrakingen.
De standaard taal van uw browser.
De plugins welke uw browser bevat.
Al het tijdelijke webapplicatie geheugen met betrekking op deze website

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.
Zie de contactgegevens hieronder.
U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Menu