Martin Barkel

Mijn naam is Martin Barkel. Na meer dan 25 jaar werkzaam geweest te zijn in de financiële dienstverlening, in het bijzonder als hypotheekadviseur en specialist in levensverzekeringen en pensioenen, ben ik in 2009 gestart met mijn mediation praktijk. Ik heb mij gespecialiseerd om niet alleen aandacht te schenken aan de emotionele aspecten van de scheiding maar ook om met name de financiële gevolgen voor mijn klanten helder én oplossingsgericht in kaart te brengen en te presenteren.

RFEA

Naast de vele vak- en praktijkopleidingen die ik in al deze jaren heb gevolgd heb ik ook de vakopleiding tot register financieel echtscheidingsadviseur (RFEA) met goed gevolg afgerond. Als zodanig mag ik dan ook deze titel voeren en sta ik ingeschreven in het keurmerkregister (www.RFEA.nl).

MfN

Tevens ben ik een gecertificeerd en geregistreerd MfN registermediator (Mediators federatie Nederland, www.mfnregister.nl).
 

FFP (CFP)

Als gecertificeerd financieel planner sta ik ingeschreven in het register van de Federatie van Financieel Planners (www.ffp.nl)

RES

Tot slot ben ik ook aangesloten bij het Register Erkend Scheidingsadviseur. (www.registererkendscheidingsadviseur.nl)

Hypotheekbegeleiding

Met mijn jarenlange ervaring als hypotheekadviseur kan ik mijn klanten snel en gericht helpen, desgewenst begeleiden, bij de (her)financiering van de bestaande of een nieuwe woning.

Als Financieel Planner ben ik thuis op het gebied van alle financiële zaken die bij een echtscheiding komen kijken. Of het nu gaat om een advies over de woning en de hypotheek, alimentatie (en het berekenen hiervan) het pensioen of de onderneming. Ik kan voor u in kaart brengen wat de situatie is (of wordt) en u hierover informeren, zodat u de juiste keuzes kunt maken.

Kinderen en het ouderschapsplan

Niet alleen financieel, maar ook voor de kinderen dient alles goed geregeld te zijn.

In alle jaren die ik werkzaam ben als mediator heb ik vele honderden ouders geholpen met het opstellen van een gedegen en in de praktijk werkzaam ouderschapsplan. Als alleenstaande vader beschik ik ook nog eens over de benodigde praktijkervaring, welke ervaring ik desgewenst deel met mijn klanten.